Laivamatkat Turun ja Kaarinan vesillä

 

Aikataulu tiedot  Facebookista.

Maukasta ja raikasta | Hinnasto

Kahvi / tee2,5 €
Juoma 0,53,5 €
Vesipullo2,5 €
Pulla4 €
Sämpylä6 €
Karkkipussi3 €
Olut6 €
Lonkero6 €
Siideri6 €
Valkoviini / punaviini7 €
Kuohuviini8,5 €
Lounas14 €
Konjakki8,5 €
Lohikeitto12 €

Lomakeskus KoivuKankare – sopivasti lähellä!

Lomakeskus KoivuKankare  sijaitsee Kaarinassa Kuusistonsalmen rannalla. Viihtyisä ja esteetön virkistyspaikka luonnon äärellä tarjoaa elämyksiä koko perheelle. Paikka sopii mainiosti myös ystäväporukoille, tyky-päiviin, syntymäpäiviin tai vaikkapa hääjuhlan viettoon. Ravintolassa nautit maittavista lounaista sekä à la carte -listan antimista. Kuusisto Linen matkassa pääset sopivan matkan päähän Kaarinan Hovirinnan tai Kuusiston piispanlinnan venesatamista. Mukavat majoituspalvelut ja laaja vaunualue tarjoavat rauhallisen levon.

Menevä vesibussi Turusta Kaarinan Kuusiston piispanlinnan rauniolle

Ovatko Kaarinan Kuusiston linnan rauniot jo tuttu paikka? Ja vaikka ovatkin, tiedät, että nähtävyys on useamman käynnin arvoinen. Ota repullinen kesämieltä mukaasi ja tule nauttimaan merellisestä tuulahduksesta ja kutkuttele mieltäsi menneiden aikojen loisteella. Keskiaikainen Kuusiston piispanlinna oli aikanaan hengellisen elämän ja poliittisen vallan keskipiste. Vielä nykyään alue kietoo kulkijansa ja antaa elämyksiä, joita kannattaa tavoitella. Lue lisää Kuusiston piispanlinnan raunioista luontoon.fi-sivustolta

Suunta kohti Kaarinan Hovirintaa

Kaarinan Hovirinta on suosittu ja viihtyisä uimaranta keskustan tuntumassa. Merellinen ja vehreä Kuusistonsalmi tarjoaa lempeän hetken rauhoittumiseen ja virkistymiseen. Lasten uusi liikennepuisto riemastuttaa nuorempaa väkeä. Ulkokuntoilulaitteet koukuttavat kuntoiluun kenet tahansa. Matka on juuri sopiva päiväretki koko perheelle, ja nähtävää ja koettavaa riittää varmasti. Uusi rantabulevardi valmistuu kesällä 2019 ja tuoden raikkaita tuulahduksia tullessaan. Kuusisto Line vie sinut kiehtovalle lähiretkelle Turusta Kaarinaan.

Kuusiston taidekartano

Kuusiston kartano sijaitsee noin 700 metrin päässä piispanlinnan raunioalueesta ja noin 40 min kävelymatkan päässä Lomakeskus KoivuKankareesta. Kuusisto-line kuljettaa sinut ja ryhmäsi kohti idyllisiä maalaismaisemia. Kuusiston kartanossa sijaitsee kesäkahvila (käteinen), ja siellä järjestetään näyttäviä taidenäyttelyitä. Kartanoa ympäröivä puutarha huumaa kesäisen kulkijan mennessään. Kuusiston kartanon rakennettiin vuonna 1738 ja on yksi vanhimmista säilyneistä puurakenteisista asuinrakennuksista Suomessa.